20120313-132234.jpg

La fira de liquidació d’estocs de temporada, que tindrà lloc aquest diumenge a Can Vidalet, s’ha anunciat a nivell comarcal al diari LAPREMSADELBAIX, gràcies a un acord entre el diari i la Unió de Botiguers i Comerciants d’Esplugues. L’acord en benefici del comerç d’Esplugues garantitza la difusió i promoció dels tres FORAESTOCS que l’associació de comerciants organitzarà aquest any, també al barri Centre i La Plana.

L’Associació posa a disposició del comerç les últimes deu carpes de nou metres quadrats a 10€ pels socis de la UBE, en concepte de muntatge i desmuntatge. Els no socis també poden solicitarles a unaltre preu. Està inclós la carpa, una taula i dues cadires. Els qui estigueu interessats podeu contactar amb la Trinidad Valcárcel al mòbil 615 544 762.

La fira comercial estarà amenitzada amb actuacions musicals i les xirigotes del CCA Plaza Macael. Gent Constructiva organitza al mateix temps una gran butifarrada popular amb que vol donar suport a la fira i al comerç d’Esplugues.

One Thought on “El FORAESTOCS d’aquest diumenge anunciat a tota la comarca”

  • Buena iniciativa para el comercio, los autónomos autogeneran los puestos de trabajo que no generan los políticos. Bueno, sí, los políticos autogeneran puestos de trabajo de sueldos astronómicos para ellos mismos, pero para nadie más.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and delete the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.