Un gran concert, amb 26 actuacions, tanca la commemoració del 40è aniversari de l'Escola de Música

Aprofitant la celebració del 40è aniversari, l’Escola Municipal de Música d’Esplugues ha mirat enrere recordant els primers passos del centre. Al novembre de 1972, els professors Maria Antònia Juan, Jaume Abad i Mercè Solà van obrir l’escola amb 60 alumnes. Actualment, la xifra s’ha multiplicat fins a arribar als 460: “Més d’un 1% de la població; estem per sobre de la mitjana catalana (0,7%) i anem a cercar l’europea, que és de l’1,3%”, afirma el seu director, Pere Bayona.

pastilla

Durant la temporada, l’escola ha organitzat diverses activitats per celebrar l’efemèride, “ha estat com una mena d’empenta i de catalitzador d’aquestes ganes de fer música que tenim”, segueix Bayona. I amb la mateixa motivació han preparat el concert commemoratiu que tancarà, dissabte, 8 de juny, aquesta celebració. Al parc dels Torrents, a partir de les 17.45 hores, tindran lloc 26 actuacions d’agrupacions formades per alumnes de l’escola: corals, bandes, orquestres, conjunts de corda, vent, percussió… Molts d’ells, que normalment toquen per separat, han unit forces per oferir-vos un concert diferent.

A més, viureu un revival del primer grup de rock creat per alumnes de l’escola durant els anys 80: els membres de Metrònom (pares d’actuals alumnes) tornaran a trepitjar un escenari tocant la seva música. Els seguiran la Coverband (que va tocar a la passada Festa Major) i la coral de joves Teen Star Voices.

La festa, que s’allargarà fins passada la mitjanit, inclourà, a més, un sopar popular per acomiadar aquesta commemoració tan especial.

Font: www.esplugues.cat

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and delete the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.