@UBEsplugues felicitem els cossos de seguretat d'#Esplugues per les bones dades presentades avui al #ConselldeSeguretat, agraïm el reforç de presència policial a la Plaça de la Bóbila, i demanem mà dura amb les campanyes publicitàries massives que inutilitzen les valles publicitàries destinades a les entitats.

El President @IbanSalvador ha agraït la progressió de bons resultats durant cinc anys consecutius als cossos de seguretat d’Esplugues; Policia Local, Mossos i Policia Nacional.

El President ha agraït a la Policia Local, al Regidor de Comerç i Seguretat Javier Giménez, i al Tinent d’Alcaldia Albert Comellas la col.laboració per sancionar la fira de tipus outlet que ha invaït els espais publicitaris destinats a les entitats d’Esplugues per segon any consecutiu.

La UBE, l’AAV i el El Mercat Municipal de Can Vidalet coincidim a celebrar el reforç en materia de seguretat que ens ha presentat la policia local.

La UBE ens sumem a la proposta de l’AVV de Can Clota per contribuïr a donar a conéixer la nova APP de Seguretat d’Esplugues.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and delete the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.