Trobada al Parc de Can Vidalet: FIRA DE PINTORS AL CARRER

cade

Tot era a punt per celebrar una activitat brillant en la qual el CADE col•laborava amb l’Ajuntament d’Esplugues i amb la Xarxa de Parcs de Barcelona. Estava previst que la Fira de Pintors al carrer del mes de Març tingués lloc el dia 17 al Parc de Can Vidalet, substituint la data de l’últim diumenge, dia 31, que coincideix amb la Pasqua.

Es preveia que molts dels socis del CADE exposessin les seves obres, com solen fer habitualment, però també que alguns d’ells pintessin directament, de manera que fessin més atractiva la visita als molts vianants que s’esperaven en un diumenge de mitjans de  març que es confiava amb bon temps. L’activitat portava per títol “Pintant al parc”.

Desgraciadament el temps previst era de pluja, i més desgraciadament, això es va confirmar. El diumenge va néixer plujós. I amb la incertesa de l’anem , o no anem?. Amb l’esperança que el temps millorés, i gràcies a la il•lusió i bona voluntat dels socis, i alguns simpatitzants del CADE, es va obrar el miracle, i sobre les 11h del matí, va haver-hi bastants socis que van portar les seves obres per mostrar-les a qui tingués el valor de sortir al parc aquest diumenge gris i amenaçador. plovisquejava, més que plovia, i les tanques es van col•locar en el seu lloc, per permetre l’exposició de les obres dels optimistes. Algú va ser el primer que, a pesar que portava aquarel•les, (que són extremadament sensibles a l’aigua) les va penjar i va protegir amb un enorme paraigua groc, el color de la mala sort? com diuen els actors). A continuació va ser secundat per alguns, amb olis de molta qualitat. Al cap d’una bona estona, va semblar que millorava el temps, i altres socis van decidir penjar les seves obres. El temps pintava tan bé que va haver-hi qui es va atrevir a retratar el gos que portava una de les sòcies mentre corria per allí.

El president, sempre tan acollidor de la seva gent, va estar preparant l’aperitiu que va atreure a tots els participants i simpatitzants (molts de l’Escola Municipal d’Art). De cop es va posar a ploure més seriós i no va haver-hi més remei que anar recollint les obres exposades. El cava , els refrescs i els aperitius, ens els vam haver de prendre corrent, perquè la insistent pluja, ens va fer marxar a tots.

Resum: amb els artistes d’Esplugues no hi ha qui pugui!, tenim més moral que “el Alcoyano” i complim els nostres compromisos malgrat el mal temps. A els qui no vam veure va ser als nois de la Xarxa de Parcs de Barcelona amb la televisió i altres coses que s’esperaven de l’Ajuntament, només els policies locals (potser venien a veure si els cotxes aparcats estaven autoritzats?). Una altra vegada serà.

cade2

Presents estaven amb el nostre president Xavier Ribó al capdavant, Teresa Mujal, Núria Arrufat, Maria Lluïsa Babot (amb el gos del retrat), Marta Galtés, Eva Vicente, Fernando Alegria, Joaquín Personal, Jordi Mercadé, Plácid Maria Sorribas, Pere Pahissa, Rafael Pardo, Juan José Rodríguez Còrdova, Victoria Sintes, mago i alguns alumnes de l’Escola Municipal d’Art com Juan de Déu, Miquel Castell, Juan Felix i uns altres per donar més moral als artistes. Perdonar si em deixo algun, doncs la pluja gairebé no em deixava veure Un autèntic èxit! dins del fracàs meteorològic previsible i real. Voler aquest poder, preneu nota!

mago

 

                                 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.