El 100% de la recaptació es destinarà
al projecte Hospital Amic de l’Hospital Sant Joan de Déu

Del 19 de març al 20 d’abril estarà obert el període d’inscripció en la segona edició de la Cursa Solidària Ciutat d’Esplugues, que es celebrarà el diumenge 29 d’abril. Per a apuntar-s’hi, ja es troba actiu el servei d’inscripcions al web www.cursasolidariaesplugues.cat. Les inscripcions –limitades a 500 a la Cursa Popular– també poden formalit- zar-se presencialment al Complex Esportiu Municipal La Plana (plaça Catalunya, s/n).
La Cursa Solidària Ciutat d’Esplugues, coorganitzada per l’Ajuntament d’Esplugues i l’Obra Social de l’Hospital Sant Joan de Déu, ha incorporat enguany dues novetats. Per una banda, el 100% de la recaptació es destinarà al projecte Hospital Amic de l’Hospital Sant Joan de Déu, que treballa per millorar i normalitzar l’estada dels infants ingressats al centre.
A més, el recorregut de la Cursa s’ha modificat, mantenint la distància de 10 quilòmetres de la prova mare. Els ba- rris de Can Clota i Can Vidalet s’han afegit al traçat, que també passa per La Plana i el Centre de la ciutat. La Cursa Popular donarà dues voltes al circuit, comprés entre els carrer Sebastià Irla (sortida) i la plaça Catalunya (meta).
El preu de la inscripció és de 10 euros, per a les persones participants a la prova principal, i de 3, per a les de ca- tegories inferiors
El programa de la segona Cursa Solidària Ciutat d’Esplugues també inclou dues alternatives per als atletes més jo- ves: la Mini-cursa (nascuts entre el 2002 i el 2005), de 850 metres; i la Cursa Promoció (nascuts entre el 1997 i el 2001), de 1.200 metres.
Podeu consultar tota la informació sobre la 2a Cursa Solidària Ciutat d’Esplugues al web www.cursasolidariaesplugues.cat.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and delete the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.