Sessió de treball pel comerç de l'Esplugues 4.0

La Unió de Botiguers, PIMEC, Cecot i la Cambra de comerç hem mantingut una sessió de treball aquest matí amb l’Ajuntament de cara a l’ús dels fons Next Generation.

L’Ajuntament d’Esplugues de Llobregat està executant el projecte Esplugues Comerç 4.0, com a resultat de l’adjudicació dels Fons Next Generation per part de l’Estat espanyol.

En el marc d’aquest projecte, es preveu la realització de diferents activitats que permetin identificar els principals reptes i necessitats formatives en matèria digital dels negocis i les persones que treballen en el sector del comerç, la restauració i els mercats.

Per a poder elaborar aquestes accions és necessari recollir les inquietuds i les visions dels diferents agents del territori, de manera que des de l’Ajuntament d’Esplugues us fem arribar la següent invitació a participar en un seguit de grups de treball amb l’objectiu de treballar al voltant d’aspectes com:

  • Evolució de la digitalització del teixit comercial, especialment arrel de la covid-19.
  • Principals problemàtiques per a la incorporació de la digitalització al teixit comercial.
  • Identificació per part de les persones participants de models i referents en el sector.
  • Competències actuals i futures dels equips professionals i persones treballadores del sector.
  • Formacions existents i noves formacions que caldria impulsar.

Aquí us deixem el document de treball obtingut en aquesta sessió:

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.