Sandra Mingot parla de 'Dones i tecnologia' als Dijous de les Dones

Sandra Mingot parla de 'Dones i tecnologia' als Dijous de les DonesEl cicle d’activitats Dijous de les Dones comptarà aquest dijous, 25 d’octubre, amb Sandra Mingot, enginyera superior en Telecomunicacions i responsable de desenvolupament del negoci espacial de l’empresa Mier Comunicaciones, qui parlarà sobre Dones i tecnologia.

Sandra Mingot ha treballat a l’Agència Espacial Europea, a Holanda, on va fer el projecte final de carrera, i a l’Agència Espacial Francesa, a Toulouse. Es va especialitzar en recerca relacionada amb diferents instruments embarcats a satèl·lits, s’ha dedicat també a la divulgació científica i ha treballat en un constructor de satèl·lits del grup EADS i a un museu de l’espai. Des de fa 8 anys, s’ocupa del màrqueting i el desenvolupament de noves oportunitats a Mier Comunicaciones. La seva trajectòria laboral li ha permès conèixer els dos astronautes espanyols que han anat a l’espai, Pedro Duque i Michael López Alegría.

La xerrada de Sandra Mingot tindrà lloc al Casal de Cultura Robert Brillas, a les 19 hores.

Exposició ‘Elles, les espluguines’

També dijous, a les 19.30 hores, s’obrirà al públic l’exposició de l’Arxiu Municipal titulada Elles, les espluguines, que podrà visitar-se al Casal de Cultura Robert Brillas fins al 18 de novembre. La mostra recull  més de 40 imatges de dones d’Esplugues, des de la infantesa fins a la vellesa, al llarg d’un segle. [esplugues.cat]

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.