20121023-130227.jpg

Els Castellers d’Esplugues actuen diumenge a Can Ginestar, on volen intentar de nou el seu castell sostre
Els Castellers d’Esplugues seran presents diumenge a les Festes de Tardor de Sant Just Desvern, en una actuació que comptarà també amb la presència dels Xics de Granollers i els Castellers de Sant Feliu. L’actuació tindrà lloc a Can Ginestar a partir de les 12 del migdia.

El gran objectiu de la jornada arriba de mans dels Castellers d’Esplugues, que miraran de revalidar el 4 de 8 que van aconseguir a finals de setembre per les Festes d’Esplugues. Serà la tercera vegada que els cargolins intentin el que es coneix com ‘el carro gros’; la segona temptativa va tenir lloc a Tarragona, en el marc del Concurs de Castells on, malauradament, va quedar en intent.
Els Castellers d’Esplugues han iniciat una campanya per engrescar a tots els santjustencs i santjustenques perquè vinguin a fer pinya i els ajudin a assolir el repte. A Twitter estan impulsant el hashtag #santjustdevuit i obren les portes dels assajos previs a l’actuació a Sant Just.

Actuació castellera a Sant Just, per les Festes de Tardor
Dia i hora: Diumenge, 28 d’octubre, a les 12 del migdia
Lloc: Can Ginestar (Carrer Carles Mercader, 17, Sant Just Desvern)

Assajos previs
Dia i hora: Dimarts i divendres, de 9 a 11 del vespre.
Lloc: La Nau (Carrer d’Àngel Guimerà 191, Esplugues de Llobregat)

Per més informació sobre la colla, podeu visitar el web www.cargolins.cat

Atentament,

Àrea de Comunicació i Premsa dels Castellers d’Esplugues

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and delete the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.