Roger Martinez

Roger Martínez va ser escollit dijous passat com a proper candidat per a les eleccions municipals de 2023. Oriol Torras, el candidat de les dues eleccions anteriors, passa el relleu a Martínez, que encapçalarà a partir d’ara el projecte d’ERC a Esplugues, amb el qual es vol aconseguir un govern republicà a l’Ajuntament de la ciutat.

La Masoveria de Can Tinturé va acollir, el passat dijous 30 de juny, l’assemblea extraordinària de la secció local del partit, convocada principalment per escollir cap de llista per a les eleccions municipals de 2023. A l’elecció només s’hi presentava una sola candidatura, a proposta de l’Executiva local i, per tant, va ser una assemblea plàcida, sense sobresalts, i en què no van faltar moment emotius, sobretot quan el candidat va agafar la paraula per agrair els seu nomenament.

Nascut l’any 1975 i crescut a Esplugues des d’aleshores, Roger Martínez és casat, té dos fills i viu al barri de la Plana. Ha treballat en moltes feines al llarg de la vida, tot i que des de fa 16 anys es dedica a l’ensenyament de la llengua i la literatura catalanes a secundària. És soci d’Òmnium i del CF Can Vidalet. És regidor republicà des del 2021 després de la renúncia d’Hermínia Villena per motius personals.

Martínez ssegura que aquest mandat vol «fer veure a la gent que qualsevol vot d’esquerres, republicà o independentista que no vagi a Esquerra corre el risc d’acabar a la brossa o d’acabar apuntalant un nou govern socialista. Som l’única alternativa real». Afegeix que Esquerra Republicana és l’unic partit que a Esplugues «defensem de debò el patrimoni, els que defensem la llengua, els que els posem al costat de la gent de debò, i no per fer-nos la foto com fan els de sempre». Finalment, ha agraït «la confiança que m’han mostrat els companys i companyes d’Esquerra» i espera donar el màxim en aquesta nova etapa al partit republicà.

En els pròxims mesos la formació republicana acabarà de confeccionar la llista de persones que donaran forma al seu projecte en les eleccions municipals de 2023.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.