El tour ‘Activisme empresarial’ amb el president de PIMEC arriba al Baix Llobregat – L’Hospitalet

La Masia del Fútbol Club Barcelona acollí la trobada d’Antoni Cañete amb el teixit empresarial i comercial del territori.

El passat dijous, 26 de maig, a les 18 h, el president de PIMEC, Antoni Cañete, continuà el tour ‘Activisme empresarial’ al Baix Llobregat – L’Hospitlet, en una jornada sota el títol “Reactivem-nos” que tinguè lloc a la Masia del Fútbol Club Barcelona – Centre de Formació Oriol Tort (Av. Onze de Setembre, S/N, Sant Joan Despí. Entrada pel carrer Oriol Tort).

El president de l’entitat, qui ha encetat una sèrie de trobades arreu del territori català amb l’objectiu de conèixer de primera mà les inquietuds i necessitats de les pimes i persones autònomes, va intervenir en un format d’acte dinàmic i participatiu que contribuí a definir les prioritats i accions de la patronal per als propers anys.

La trobada també comptaba amb les participacions de Joan Soler, president de PIMEC Baix Llobregat – L’Hospitalet, Álex Goñi, Iban Salvador President de PIMEC COMERÇ Baix Llobregat – L’Hospitalet, els vicepresidents de l’entitat al territori, Nati Pintado i Oscar Álvarez.

El tour ‘Activisme empresarial’ amb el president de PIMEC arriba al Baix Llobregat – L’Hospitalet

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.