REUNIÓ DE SEGUIMENT DEL PLA DE BARRIS DE CAN VIDALET

20131112-181937.jpg

[CIU] Hi hem assistit per rebre les explicacions sobre la pròrroga de 5 anys que la Generalitat ha aprovat per (1) garantir l’execució total del pla i (2) assegurar els pagaments de les quantitats que hi corresponen.

En efecte, el Pla de barris, aprovat per tots els grups polítics al Parlament, preveu que Generalitat i Ajuntaments paguin les obres i actuacions socials al 50 %. En el seu moment la Generalitat va donar avís per carta als Ajuntaments que, a fi d’assegurar el pagament de les quantitats pendents, fossin molt curosos i prudents amb les noves actuacions, per l’elevat volum pendent.

Així doncs, per acabar el pla i abonar les quantitats pendents, que l’Ajuntament va avançar.

Tanmateix, hem constatat la gran preocupació de l’Unió de Botiguers
d’Esplugues i l’AVV Can Vidalet per l’estat ruïnós del Mercat Municipal la Bòbila
. És un dels punts que no van ser inclosos al Pla de Barris per part del Govern municipal del PSC-PSOE però que porta quatre anys ja sense resolució per part del nostre Ajuntament, amb el mercat “provisional” on hi treballen els comerciants i paradistes.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and delete the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.