Estrenem Barcelona Ha Mort. Morfi Grei col·labora amb Ratpenat, i ho fa recuperant l’esperit combatiu de La Banda Trapera del Rio, unit al punk visceral i catàrtic de la banda barcelonina.

Ratpenat estrenen

Ratpenat es van estrenar fa dos anys amb 100% Indecent. Aquest tema és un avançament del seu pròxim àlbum, «50% Glam 50% Clavegueram».

Clavegueram, per a qui no estigui familiaritzat amb l’idioma català, el mateix en què Mikki canta al costat de Morfi … que no ho feia en aquesta llengua des del clàssic «Ciutat Podrida», gravat fa quatre dècades de res.

Punk – rock escola Dead Kennedys atacant a la massificació i el declivi de la ciutat comtal, l’esperit de Kangrena i el seu «Barcelona, Mesca & Mais» cavalcant de nou, les icones de la capital de Principat, en perill.

El 8 de maig «50% glam 50% clavegueram» en les plataformes digitals, format físic (CD i LP) a la venda en format físic i digital.

Foto: Lluís Galí Boigdelamuntanya

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and delete the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.