PIMEComerç s’adhereix al manifest de la Generalitat per demanar al Govern central mesures urgents pel comerç. @UBEsplugues @PimeComerc

Barcelona, 01 d’abril de 2020. PIMEComerç, la patronal del comerç de Catalunya, és una de les entitats que signa el manifest unitari del comerç català impulsat pel Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya per demanar mesures per pal·liar la situació d’urgència que pateix el sector. El document insta al Govern central a ampliar les mesures econòmiques anunciades per tal de donar liquiditat al comerç. Algunes d’aquestes mesures són les que la patronal va traslladar a la Generalitat per poder mantenir la viabilitat del comerç de Catalunya.
 
El president de PIMEComerç, Àlex Goñi, reconeix que “l’impacte de la crisi sanitària és el més negatiu que hagi pogut viure el sector en molts anys” i assegura que “els petits comerços són els que estan menys preparats per afrontar aquesta situació”. I afegeix, “si la situació s’allarga anirà malament per a molts comerciants. A mesura que passin els dies, la progressió de mort de botigues anirà en augment”. En aquest sentit, el president de la patronal alerta al govern espanyol que «l’única forma d’ajudar al comerç ara, de forma directa, ràpida i fàcil, és mitjançant la suspensió dels impostos» ja que «el govern espanyol no ha fet res econòmicament pel petit comerç». La patronal avisa que les mesures preses fins ara només fan que «engreixar la bossa dels ERTO i de personal a l’atur».
 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.