Fins al 8 de desembre restarà obert el tradicional Rastrillo Solidari de l’Associació per la Igualtat de Drets de les Persones amb Discapacitat(AIDED).

Al Casal de Cultura Robert Brillas (c. Àngel Guimerà, 38) s’hi troba des del 25 de novembre una varietat de productes de regal i objectes nadalencs, des de flors de Nadal a Pares Noels, passant per espelmes, àngels, jocs, roba i altres objectes decoratius.

Resultado de imagen de RASTRILLO SOLIDARIO

L’objectiu del mercat és recaptar diners per als projectes d’aquesta entitat de pares i mares: les vendes del Rastrillo Solidari contribueixen a oferir serveis prioritaris i altres activitats per millorar la qualitat de vida de les persones discapacitades i amb diversos graus de dependència.

Font: www.esplugues.cat

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.