Taula de Convivènia Can Vidalet.

Vine a la Sessió del dia 30 de novembre a les 19h (Escola Can Vidalet).

Resultado de imagen de can vidalet

La Taula de convivència del barri de Can Vidalet és un projecte que neix amb l’objectiu d’enfortir la cohesió social al Barri de Can Vidalet i millorar la convivència. • Concebut com un espai de coneixement mutu, d’interacció, de diàleg entre persones que viuen al barri, que volen sumar esforços i aprofitar punts en comú per treballar junts per la convivència. • Aquest espai de trobada ofereix la possibilitat de millorar alguns aspectes o mancances del barri : o Foment de la participació de la població estrangera i promoció de l’associacionisme. o L’acostament i el coneixement mutu dels diferents col.lectius que formen part d’una comunitat. o Tractament de la rumorologia i els estereotips fruit del desconeixement i les dificultats econòmiques i d’accés a la feina, els problemes de comunicació o Tractament dels problemes detectats per l’ús de diferents espais públics, comunitats de veïns, equipaments, comerços… Parteix de la noció de convivència com una característica interactiva de la comunitat, enfront de la coexistència que parteix de la idea de respecte passiu amb poca interacció dels membres.

 

Amb l’objectiu de fomentar el coneixement mutu de tots els agents socials i la nova ciutadania , s’ha constituït la Taula de Convivència del barri de Can Vidalet, un espai de trobada en què es donaran cita periòdicament una vintena de persones autòctones 12 i nouvingudes amb un objectiu comú: unir esforços per afavorir i millorar la convivència en el barri i garantir una bona entesa entre el veïnatge. Aquesta iniciativa vol fomentar la coneixença dels nostres veïns i veïnes, ajudar-nos a entendre als altres. Aquest projecte compta amb la col·laboració de representants de les entitats del barri, de tècnics municipals de diferents àrees de l’Ajuntament. Les persones participants en la Taula de Convivència es reuniran tres vegades més al llarg de l’any per treballar, per equips, els problemes que afecten la convivència al barri i promoure-hi la cohesió social i la participació dels residents estrangers en les associacions i les activitats culturals del barri.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.