Protecció Civil de la Generalitat provarà aquest matí el funcionament de 84 sirenes de risc químic a 37 municipis catalans

20140325-173756.jpg

Durant la prova, es farà enviament de missatges a través de l’aplicació per a mòbils gencat.mobi/pcivil quan s’activin les sirenes de cada zona, tal com es faria en una emergència real.

Aquest tipus d’exercici serveix per familiaritzar a la ciutadania amb el so d’avís d’accident químic i minimitzar el temps de resposta.

Més de 12.000 alumnes i més de 300 professors de 29 escoles del Baix Llobregat i Tarragona aprofitaran la prova per practicar un exercici de confinament.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and delete the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.