Properes actuacions de l'Esbart Vila d'#Esplugues

20140715-132737-48457090.jpg

El proper dimarts 22 de juliol, Esplugues celebra la seva FESTA MAJOR PETITA DE SANTA MAGDALENA, copatrona de la ciutat juntament amb Sant Mateu.

Com sempre, serà una jornada dedicada a la cultura popular d’Esplugues amb la participació de diverses entitats culturals. L’Esbart hi serà present amb el tradicional Ball del Ginjoler, amb el Ball del Babau i altres danses al cercavila que tindrà lloc aquella mateixa tarda.

Els actes començaran a les 19’00h als Jardins dels Casal de Cultura Robert Brillas.

Abans però, el diumenge 20 de juliol, a les 18’45h. el Cos de Dansa de l’Esbart actuarà a la FESTA MAJOR DEL BARRI DEL GALL a Esplugues, a la pista coberta del Parc Pou d’En Fèlix.

Per tancar la temporada i abans de marxar de vacances, el dissabte 26 de juliol a la tarda, hi haurà la FESTA DE COMIAT D’ESTIU per a tots els socis, dansaires i simpatitzants de l’Esbart, amb sopar i actuacions.

L’Esbart farà VACANCES tot el mes d’agost i tornarà als assajos habituals ja al setembre, on hi hauran diverses actuacions, entre elles la GRAN BALLADA DE FESTA MAJOR (diumenge 21 de setembre a la tarda) on es podran veure noves estrenes, acompanyades d’un muntage especial de llum i so el mateix dia en què l’esbart assoleix el seu 29è aniversari.

Bon estiu a tots/es!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.