image_large

Arriba Sant Jordi i, amb les celebracions de la diada, que enguany cau en dissabte, s’enceta un dels períodes més intensos en activitats festives a Esplugues. Les activitats de Sant Jordi s’estenen al llarg de tota la setmana. Per exemple, avui dimarts 19 l’Espai Jove Remolí organitza un taller per aprendre a fer cupcakes de Sant Jordi i l’Oficina Jove d’Emancipació fa una exposició que revisa la llegenda de Sant Jordi: No tot és el que sembla. A més, divendres 22 al matí, la gent gran té un recital de poesia al Centre Municipal Puig Coca. A la tarda, el Museu Can Tinturé organitza el taller de manualitatsUn drac de colors, on els nens i nenes podran fer un drac amb fang de colors.

Diada de Sant Jordi

La plaça Santa Magdalena acull dissabte 23 la Fira del Llibre i de la Rosa on, d’11 a 12 hores, es farà una lectura de textos en català i, a les 18 hores, una lectura de poesia oberta a tothom. Als jardins del Casal de Cultura Robert Brillas es faran tallers infantils relacionats amb la llegenda de Sant Jordi i un concert de la banda d’adults de l’Escola Municipal de Música (13 h) així com un contacontes (18 h). El Museu Can Tinturé també organitza un contacontes (12 h) i posarà a la disposició de les famílies amb infants de 3 a 7 anys el llibre en préstec Un museu ple de rajoles, per fer una visita ‘il·lustrada’ al museu.

A les 19 hores, la Secció Sardanista de l’Avenç farà la ballada de sardanes a la pista de l’Avenç amb l’acompanyament de la Cobla Baix Llobregat. A les 20.30 hores, l’Esbart Vila d’Esplugues presenta el Gran Espectacle Musical de Sant Jordi al parc Pou d’en Fèlix.

Abril literari

El grup de Tradicions i Costums (TiC) d’Espluga Viva s’ha proposat d’allargar la celebració de la diada a tot el mes amb l’Abril Literari, amb activitats com un concurs literari, homenatge a Caterina Albert (Víctor Català) (dimecres 27, 20 h) o el concert del performer Florenci Salesas (dijous 21, 20 h).

Activitats al maig

La Fira d’Entitats, la Fira de la Salut i la Festa de la Solidaritat i del Comerç Just tindran lloc el diumenge 8 de maig a la rambla del Carme. El dissabte 21 se celebra la Nit Esotèrica amb correfocs previs als carrers Àngel Guimerà, l’Església i Montserrat. Finalment, les celebracions de Primavera es tancaran amb la Festa de les Rodes, que tindrà lloc diumenge 22 de maig de 10 a 14 hores, amb skates, bicicletes i patins.

Font: www.esplugues.cat

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and delete the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.