Màxima transparència a la comunicació local #Esplugues

El municipi obté, per tercer any consecutiu, el segell de transparència Infoparticipa al 100%

Esplugues rebrà el Segell Infoparticipa a la qualitat i la transparència de la comunicació pública local per tercer any consecutiu. Es tracta d’un distintiu creat pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP) de la Universitat Autònoma de Barcelona que avalua els webs municipals. Els resultats es publiquen al Mapa Infoparticip@.

A més, l’Ajuntament d’Esplugues és un dels 25 municipis catalans que han obtingut el segell amb el 100%, és a dir, que les seves pàgines web compleixen els 52 indicadors d’enguany. Només dos municipis catalans han assolit la totalitat d’indicadors durant les tres edicions dels guardons: Esplugues i Sant Feliu de Llobregat, ambdós del Baix Llobregat.

El nombre d’indicadors s’ha ampliat aquest any i s’ha adaptat als paràmetres de la Llei de Transparència accés a la informació pública i bon govern, que va entrar en vigor a Catalunya l’1 de gener de 2016. Els aspectes avaluats giren al voltant de cinc àrees: qui són els representants polítics, com gestionen els recursos col·lectius, com gestionen els recursos econòmics (pressupostos, salaris, contractacions, subvencions…), com informen de la seva gestió i quines eines de participació proporcionen.

Font: www.elfar.cat

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.