Hola,

Tenim el plaer de posar-nos en contacte amb vosaltres per donar a conèixer públicament el nostre projecte.

Esplugues FM és una iniciativa de l’Associació Cultural Amics de la Ràdio d’Esplugues, que neix de la mà de persones apassionades pel món radiofònic per impulsar aquest mitjà de comunicació al nostre poble.

Intentem conformar una bona programació dins les nostres modestes possibilitats, de caràcter local i d’informació de proximitat, basada en la difusió de l’agenda d’activitats municipal, informació meteorològica local i retransmissió en directe o en diferit, dels actes culturals i artístics més destacats d’Esplugues.

Cal destacar la primera emissió en directe de l’espectacle ¨ la llegenda de Sant Jordi ¨ de l’Esbart vila d’Esplugues que es va poder seguir en directe al nostre web i en FM al 107.9 el passat 29 d’Abril.

A aquesta emissió li seguiran d’altres retransmissions en directe com el pregó de la festa Major gràcies a la nostra unitat mòbil.

Esplugues FM neix per omplir el buit radiofònic que hi ha al nostre poble, i per donar veu a tot aquell que ho necessiti.

Volem donar servei als moviments socials, culturals i econòmics locals promocionant i anunciant els seus actes, i posant la Ràdio a disposició de qui ho necessiti, sempre dins del respecte i cordialitat.

Estem treballant per disposar aviat d’un local per poder realitzar les propostes de programació que ens estan arribant, i poder gestionar la freqüència municipal d’FM o en el seu defecte, optar a una concessió de freqüència de ràdio del tercer sector.

Esplugues FM es pot escoltar al nostre web www.espluguesfm.cat on trobareu la nostra programació i més informació de la Ràdio.

També estem presents a les principals plataformes de ràdio OnLine i al 107.9 FM amb cobertura del barri centre.

Si voleu col·laborar o posar-vos en contacte amb nosaltres, ens podeu escriure al mail espluguesfm@gmail.com

Us saludem molt cordialment tot l’equip que fa possible aquest projecte i us animem a participar.

Esplugues FM

www.espluguesfm.cat

Podeu fer arribar aquest missatge a qualsevol altra persona o entitat que ho cregueu necessari.

Esplugues FM és una iniciativa de l’Associació Amics de la Ràdio d’Esplugues i de l’Associació de Mitjans i Serveis Culturals en Ràdio i Televisió Local de Catalunya.

Presentació #EspluguesFM!www.espluguesfm.cat
espluguesfm@gmail.com

Tel. 622 03 03 89

ww.amsc.cat

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.