Presentació del nou Portal Web Associatiu

Presentació del nou Portal Web AssociatiuUn total de 17 entitats hi disposen d’un web propi integrat en aquesta nova eina.

El nou Portal Web Associatiu d’Esplugues, entitats.esplugues.cat, es presentarà dijous, 23 de febrer, al públic a la sala d’actes de la Biblioteca Pare Miquel. Aquest nou espai d’interrelació entre les entitats integra els webs de les diferents associacions de la ciutat, bona part d’ells, un total de 17, confeccionats per elles mateixes durant el curs de disseny de pàgines web organitzat per l’Ajuntament, amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Amb aquesta nova eina, a més, es vol posar a l’abast de les entitats una plataforma de difusió de la seva activitat i de relació amb la ciutadania.

La presentació del nou Portal Web Associatiu d’Esplugues tindrà lloc dijous, 23 de febrer, a les 19.30 hores.[esplugues.cat]

 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.