El president de PIMEComerç, Àlex Goñi, celebra que “la fi de la inseguretat jurídica” estigui més a prop amb l’entrada de la llei al Parlament
Barcelona, 03 de gener de 2017.- Davant l’enviament al Parlament del projecte de la nova llei de comerç de Catalunya, anunciat avui pel Govern de la Generalitat, PIMEComerç celebra que la llei iniciï el tràmit parlamentari i espera que “d’aquest recorregut se’n derivi una normativa ambiciosa i amb vocació de futur”. Segons el president de PIMEComerç, Àlex Goñi, “a l’avantprojecte trobàvem a faltar que es tractessin alguns aspectes bàsics per al futur del comerç de proximitat; seria important que les aportacions de les diferents forces parlamentàries arrodonissin la llei”.

El president de PIMEComerç qualifica com a positiu que “amb l’entrada al Parlament del projecte de llei estiguem més a prop d’acabar amb la inseguretat jurídica en què ens hem hagut de moure els comerciants en els últims temps, arran de la suspensió, per part del Tribunal Constitucional, de normatives catalanes que afectaven el sector”.Àlex Goñi fa una crida als grups parlamentaris per tal que “treballin per fer entre tots la millor llei possible”, però també perquè “acabin trobant punts d’entesa que la converteixin en una norma assumida per tothom, per traslladar-la amb el màxim de força i consens a la realitat del sector, i fer-la complir”. 

Precisament, PIMEComerç s’ha reunit en els darrers mesos amb els diferents grups parlamentaris per fer-los arribar les necessitats i prioritats del comerç de proximitat en diferents aspectes, incloent-hi l’avantprojecte de la llei de comerç, serveis i fires que ara inicia el tràmit parlamentari.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.