Patinatge; Yesly Mafla i Oriol Leo s'han proclamat 3r classificats al Campionat de Catalunya

20130529-110717.jpg

La parella formada per Yesly Mafla i Oriol Leo, que ja es van proclamar campions de Barcelona juvenil, s´han proclamat 3º classificats al Campionat de Catalunya, que es va cel.lebrar el passat cap de setmana a la pista del Reus Deportiu.

A més, Oriol Leo, que també participà en categoria individual i que havia estat tercer al Campionat de Barcelona, va ser vuité, obtenint també la classificació pel Campionat d´Espanya en categoria individual.

La propera cita de la parella és els dies 7, 8 i 9 de juny a Trieste (Itàlia), o han estat convocats per la Federació Espanyola pel Trofeig Internacional de gran prestigi Sedmak.

cpaesplugues@gmail.com

20130529-110741.jpg

20130529-110748.jpg

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.