Oli, arrós, sucre, llet, pasta i productes en conserva són els aliments més necessaris segons les ONG d’Esplugues

20130528-142307.jpg

El banc d’aliments d’#Esplugues, format per Creu Roja, Càritas i l’Associació Cristiana Vida ens van fer saber de la dificultat de proveir-se, molt especialment, en aquestes dates lluny del Nadal.

20130528-143341.jpg
Francisco Cozar
Director del gabinet de solidaritat,
Associació Cultural Gent Constructiva d’Esplugues
E frcozar@hotmail.com
M 605 400 143

Molts no tenim ara tant present la feina que desenvolupen aquestes entitats cap als veïns amb dificultats d’Esplugues. D’aquí deriva la necessitat de fer tots un esforç i ser conscients de que, amb l’actual panorama de crisi, hem de sumar esforços per donar suport a qui pitjor està passant.

Per tal de contribuïr a paliar el déficit d’aliments en els magatzems d’aquestes ONGs, Gent Constructiva fem una crida a la solidaritat als ciutadans i les entitats d’Esplugues per a que durant aquest mes recaptin aliments i els entreguin directament a les ONGs, durant l’acte solidari que GC organitzem el proper dissabte 15 de juny a la tarda a Can Vidalet, qui sabran gestionar-los de la manera més eficient.

Esperem la vostra comprensió i col.laboració.

Gràcies per endavant a tots.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.