Oli, sucre, cereals, conserves, tomàquet fregit, cacao soluble i farina entre els aliments requerits pel Banc d'Aliments d'Esplugues

20140612-000557-357660.jpg
Gent Constructiva i l’AVV Can Vidalet organitzen una ‘Jamonada’ Solidària Matinal en suport del Banc d’Aliments.

Benvolguts/des,

En primer lloc volem agraïr-los que dediquin un minut a llegir aquestes breus línies.

Com ve sent costum en els últims anys, Gent Constructiva ens posem a treballar per contribuïr a paliar la mala situació que pateix el Banc d’Aliments de la nostra ciustat, #Esplugues de Llobregat.

En els últims tres anys s’ha duplicat el nombre de famílies que requereixen de suport del Banc d’Aliments format per Creu Roja, Cáritas. i l’Assoc. C. Vida, arribant a les 600 unitats familiars. Aquesta dada pren transcendència quan tenim en compte les persones nouvingudes que marxen, i el ràpid increment que trobem entre ciutadans autòctons de la vila que ara necessiten recòrrer al Banc d’Aliments.

Ara tenim l’oportunitat d’ajudar als nostres veïns. Contrariament al Nadal, quan les aportacions són quantioses i previsibles, ens trobem en l’equador de l’any on la solidaritat no es tan present al cap de tots, i tots hem de menjar tots els dies.

La recollida del 14 de juny serà una fantàstica oportunitat per ajudar i trobar-nos en un ambient festiu i solidari.

Us esperem a TOTS!

Iban Salvador
Javier G. Ponce
Paco Fernandez
Francisco Cozar
Gent Constructiva.cat

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.