Nova oferta de tallers per a la primavera

20130402-172200.jpg

Amb el bon temps, arriba també una oferta variada de tallers per a tots els públics. Aprendre idiomes, preparar aperitius deliciosos o familiaritzar-se amb la informàtica, són alguns d’ells.

En aquest nou trimestre del curs destaca una novetat: el taller de Pilates que ofereix, els dilluns, l’Espai Jove Remolí. Aquesta disciplina, que s’ha popularitzat recentment al nostre país, és un mètode que, mitjançant exercicis d’equilibri i a través del control mental, treballa la musculatura del cos.

També és nou el taller de postres decorats amb fondant, una deliciosa alternativa que ens proposa l’Oficina Jove d’Emancipació.

I per rematar el curs donant una empenta als idiomes, la nova oferta de tallers aposta per aquesta matèria. En el programa d’activitats podreu trobar cursos de francès, alemany, anglès i rus.

A l’enllaç següent podeu accedir al programa complet de tallers per a aquest tercer trimestre: L’Agenda (pàgines 8 i 9).

Les inscripcions s’obriran el dia 2 d’abril. El termini per formalitzar la matrícula (presencialment als PAC o a través d’Internet) en els tallers que organitzen els departaments de Joventut, Cultura i el CIRD Vil·la Pepita estarà obert fins al 12 d’abril.

Inscripcions on line

En el cas dels tallers de l’Espai de les Arts (ceràmica, pintura i dibuix), podeu apuntar-vos del 2 al 5 d’abril.

Font: www.esplugues.cat

Centre Municipal Puig Coca Petit Parc de l’Amistat, s/n 4ª planta. Tel. 93 372 04 16

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.