III Cursa Solidària Ciutat d'Esplugues - Hospital de Sant Joan de Déu

header

Esport i solidaritat s’alien per a la tercera Cursa Solidària Ciutat d’Esplugues- Hospital de Sant Joan de Déu del diumenge 26 de maig. A partir del 22 d’abril i fins al 16 de maig podeu inscriure-us-hi al web www.cursasolidariaesplugues.cat.- Ho podeu fer també de forma presencial al CEM Les Moreres, CEM la Plana i al mateix hospital.

El preu de la inscripció és de 10 euros, per a les persones participants a la prova principal (9 si es disposa del xip groc), i de 3, per a les de categories inferiors. La distància de la Cursa popular s’ha reduït a 5 quilòmetres i també inclou dues alternatives per a corredors i corredores més joves: la mini-cursa (nascuts entre el 2003 i el 2006), de 850 metres; i la cursa de promoció(nascuts entre el 1997 i el 2002), de 1.200 metres.

Com a l’anterior edició, la recaptació es destinarà al projecte Hospital Amic, que vetlla per millorar i normalitzar l’estada dels nens i nenes ingressats a l’Hospital de Sant Joan de Déu. Totes les ajudes són benvingudes! Si esteu pensant en donar un cop de mà a l’organització, podeu inscriure-us com a personal voluntari del 16 d’abril al 15 de maig al mateix web:

www.cursasolidariaesplugues.cat

Font: L’Agenda

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.