Les inscripcions per a les activitats de piscina a partir de l’octubre ja han començat. I per a l’àmplia oferta de tallers i cursos que ofereix l’Ajuntament, inclosos els que es realitzen a les escoles municipals de música i de ceràmica i pintura, ho farà a principis de setembre.

Les inscripcions per als cursos de natació i d’activitat física al CEM la Plana ja estan obertes. Els cursos, per a infants (a partir de 6 mesos) i adults (fins als 65 anys), començaran l’1 d’octubre.

No et quedis a casa (Guia d'activitats)

Per als cursos i tallers de l’Escola de Ceràmica i Pintura, que començaran el 23 de setembre, cal inscriure’s fins al 2 de setembre enviant un correu a escolaceramicaesplugues@gmail.com i fer efectiva la matrícula del 10 al 20 de setembre. Per a les inscripcions de l’Escola de Música cal trucar al telèfon 93 372 04 16 o enviar un correu a escolademusica@esplugues.cat. L’inici del curs és el 12 de setembre.

Els tallers per a joves de l’Espai Remolí i del Casal de Cultura R. Brillas obren inscripció del 2 al 20 de setembre, i les inscripcions del Programa d’Animació Sociocultural per a la Gent Gran, per a majors de 60 anys, seran del 17 al 26 (com l’any passat, cada dia per a cursos determinats).

Per a les escoles de música i ceràmica i pintura, activitats físiques (escoles esportives i natació) i de lleure (esplais), les famílies amb ingressos anuals per capita inferiors a 5.218,50 euros poden sol·licitar beques en el moment de la inscripció. El detall es pot consultar al programa No et quedis a casa!, repartit per totes les bústies i que està disponible també a www.esplugues.cat

https://www.esplugues.cat/ambits/temes/cultura/no-et-quedis-a-casa-2019-2020

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.