Mig centenar de pintors cedeixen la seva obra en benefici de Sant Joan de Déu

20140112-230044.jpg

(EFE).- Mig centenar de pintors han cedit obres per a la subhasta benèfica que cada any organitza per Nadal l’Hospital Sant Joan de Déu d’Esplugues, segons han informat fonts del centre.

Els diners obtinguts amb la venda de les obres, que estan exposades a la tercera planta del centre sanitari, es destina íntegrament al finançament de projectes de l’Obra Social Sant Joan de Déu dedicats a pisos per a famílies, suport a pacients ingressats i nous programes socials.

Artistes com Perico Pastor, Pilarín Bayes, Subirachs o Mauri han cedit les seves obres a la subhasta.
Les peces tenen un preu de sortida que oscil·la entre 75 i 1.800 euros.

L’edició d’aquest any, la 41, inclou una «zona outlet» en què exposen obres donades que han quedat en el fons d’art de la institució.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and delete the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.