timthumbLa Plataforma d’Afectats per la Hipoteca organitza aquest dissabte, 12 de març, la 2a Trobada de les PAH’s del Baix Llobregat, un acte que s’iniciarà a les 9.30 h. a la parada de metro de Can Vidalet amb una marxa en contra dels desnonaments per donar suport a la gent afectada, i que continuarà amb una xerrada a càrrec d’Irene Escorihuela, de l’Institut DESC, que parlarà de la Llei Mordassa, al Centre Municipal Puig Coca, a les 12.15 h.

Segons la plataforma, tant a Esplugues com a tot el Baix Llobregat l’anomenada crisi ha fet estralls i provoca que diàriament moltes persones estiguin en risc de ser desnonades o malvisquin precàriament per tal de poder mantenir una llar a uns costos inassumibles.

Enfront a aquest drama, la PAH treballa per tal d’aconseguir que no hi hagi més famílies que es quedin al carrer, i que els que estan en situació de risc puguin cobrir les despeses de la llar al mateix temps que les de la seva vida diària (alimentació, electricitat, etc.).

Font: www.elfar.cat

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.