Imatge relacionada

La setena etapa de la Volta Ciclista a Catalunya passa per Esplugues (Diumenge 27). La «volta» està inclosa en la màxima categoria ciclista mundial, la World Tour, perquè comporta un moviment aproximat de 200 corredors.

Afectacions al trànsit pel pas de la 94a Volta Ciclista a Catalunya per Laureà Miró.

Diumenge, 27 de març, la setena etapa de la 94a Volta Ciclista a Catalunya té previst el seu pas, al voltant de les 14 hores, pel carrer Laureà Miró d’Esplugues, procedent de la carretera de Collblanc, a l’Hospitalet, i en direcció a Sant Just.

L’interval de pas calculat entre el primer motorista i la cua de la cursa és de 15 a 25 minuts. Durant aquest temps, aquesta via quedarà tallada a la circulació.

Font: L’Agenda.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.