20130114-083912.jpg

Bon dia a tots,

Un cop més des de l’equip de redacció us donem les gràcies pel vostre suport. Ens heu premiat sent un portal de comunicació amb prop d’un miler d’espluguencs que voluntariament us heu subscrit al nostre Facebook per seguir-nos i no perdre-us res del que publiquem.

Son aquestes demostracions d’estima al mitjà les que ens empenyen a millorar i continuar apropant-vos la informació vinculada a la nostra estimada Esplugues, sempre amb tota la modéstia, i sempre desitjant que sigui del vostre interés i profit.

Volem convidar-vos a tots i totes, i especialment a les entitats, a que continueu fent-nos arribar noticies i informació de tot allò que tingueu entre mans, o succeixi a la ciutat a: iban@esplugues.com

Moltes gràcies!

L’Equip de l’Esplugues.com

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and delete the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.