Resultado de imagen de escolesbressol

Les sol·licituds per optar a una plaça de les cinc escoles bressol públiques d’Esplugues (quatre municipals, La Mainada, Montserrat, Montesa, Marta Mata, i una de la Generalitat, El Sucre) el curs 2018-2019 es podrà fer a cada centre del 2 a l’11 de maig, ambdós inclosos. Com en els darrers anys, s’intentarà cobrir el 100% de la demanda. Als darrers cursos, el nombre d’infants de 0 a 3 anys repartits per les cinc escoles bressol ha estat d’uns 400.

A més, per setè any consecutiu es manté el preu mensual d’escolarització en 114 euros, un dels més econòmics de l’àrea metropolitana. Segons un informe de la Fundació Jaume Bofill del 2016, el preu mitjà d’escolarització a la província de Barcelona s’havia situat en 161 euros mensuals.

A partir del 22 de maig s’exposaran a cada escola bressol les llistes amb les persones sol·licitants que compleixen els requisits. Després d’uns dies per poder reclamar, del 4 al 8 de juny es podrà formalitzar la matrícula.

D’altra banda, les preinscripcions per a batxillerat (als instituts Severo Ochoa, La Mallola i Joanot Martorell) i cicles formatius mitjans (Severo Ochoa) es faran del 14 al 24 de maig, i les dels cicles formatius superiors (Severo Ochoa), del 29 de maig al 7 de juny.

Font:www.esplugues.cat

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.