L'Ajuntament d'Esplugues i L'Avenç organitzen la I Mostra de Teatre Infantil i Juvenil

20130613-051715.jpg

Hi participaran 130 alumnes de 7 centres escolars.

Si voleu descobrir nous talents de la interpretació, no us podeu perdre la I Mostra de Teatre Infantil i Juvenil d’Esplugues que organitzen el Centre Cultural de L’Avenç i l’Ajuntament amb el propòsit de fomentar l’activitat artística i teatral entre l’alumnat dels diferents centres educatius de la vila i amb el desig de fer perdurar la iniciativa en els propers anys.

Divendres, 7 de juny, s’inaugurarà aquesta iniciativa, que en la seva primera edició ha aconseguit implicar un total de 130 alumnes de 7 centres escolars de la ciutat: les escoles Folch i Torres, Isidre Martí, Lola Anglada, Isabel de Villena, l’American School of Barcelona i els instituts Joanot Martorell i Severo Ochoa. Obriran el teló de la Mostra nens i nenes de les escoles Folch i Torres i Isidre Martí, amb les obres Tastet de contes i La caixa ximple, respectivament. Tot seguit, els infants de primària de l’American School of Barcelona representaran The Silent Prince.

El divendres 14 pujaran a l’escenari els alumnes de l’Escola Isidre Martí, amb El planeta Kiri, i els de l’Escola Lola Anglada, amb el conegut conte La rateta que escombrava l’escaleta i La fada Focafarrajar i rondalla dels tres desitjos. Després, els joves d’ESO del centre Isabel de Villena us ensenyaran el seu millor Triple circ mortal.

Al dia següent, el dissabte 15, la traca final la faran esclatar els joves posant-se a la pell dels personatges del gran dramaturg anglès William Shakespeare. L’alumnat de l’Institut Joanot Martorell s’atreveix amb un Hamlet en anglès i el del Severo Ochoa us divertirà amb la història d’embolics Noche de reyes.

Finalment, el dissabte 22 de juny tindrà lloc el lliurament de premis i l’acte de cloenda.

Programa de la I Mostra de Teatre Infantil i Juvenil

Font: Ajuntament

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.