El Pacte per a la Dinamització Econòmica i l'Ocupació s'obre a la participació dels agents socials

20130613-052153.jpg

Més de 60 empreses s’han interessat ja per les ajudes a la contractació.

Els cinc grups polítics amb representació a l’Ajuntament d’#Esplugues –PSC, PPC, CiU, ICV-EUiA i ERC– van reunir el passat dijous a la sala de plens del consistori als agents socials de la comarca per presentar-los el Pacte per a la Dinamització Econòmica i l’Ocupació i convidar-los a adherir-s’hi, «perquè ens ajudeu a millorar-lo des de la vostra experiència», va assenyalar l’alcaldessa, Pilar Díaz.

L’objectiu d’aquesta trobada va ser el d’aconseguir nous suports per a aquesta iniciativa –consensuada per tots els grups polítics municipals i firmada el 5 de març de 2013– i integrar-los en una «comissió de seguiment ampliada que, amb la vostra participació, ens permetrà avaluar l’efectivitat de les 33 mesures que recull el Pacte», va explicar l’alcaldessa. «Volem que aquest acord polític esdevingui un gran pacte econòmic i social, perquè després de cinc anys de crisi són més importants que mai els consensos i treballar plegats».

Les entitats convocades van ser: la Cambra de Comerç de Barcelona, PIMEC, Unió Comarcal UGT Baix Llobregat, CCOO Baix Llobregat, Xarxa de Dones Emprenedores d’Esplugues, Unió de Botiguers i Comerciants d’Esplugues, Confederació d’Empresaris del Baix Llobregat, Associació d’Empresaris del Baix Llobregat, Innobaix, Associació Pacte Industrial de la Regió Metropolitana de Barcelona, Confederació de Cooperatives de Catalunya, Federació de Cooperatives de Serveis i Transportistes de Catalunya, Confederació de Treballadors Autònoms de Catalunya, Associació Catalana d’Executius, Directius i Empresaris i Cooperatives de Treball Associat. Les que ho desitgin podran incorporar-se a la comissió de seguiment de l’acord o aportar-hi suggeriments a través del compte de correu pactedinamitzacioeconomica@esplugues.cat.

En el transcurs de la trobada, l’alcaldessa va fer un repàs d’algunes de les accions previstes al Pacte que ja s’han engegat. Entre elles, va destacar que «61 empreses ja s’han interessat per la subvenció a la contractació» (ajudes que cobreixen el sou i la Seguretat Social del treballador durant sis mesos en contractes d’un mínim d’un any). «El que perseguim amb aquestes mesures és atraure activitat econòmica a Esplugues i fomentar la contractació de persones de la ciutat», va recordar Pilar Díaz.

Font: Ajuntament

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and delete the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.