La Unió de Botiguers i l’Avenç arriben a acords de col.laboració. @UBEsplugues @AvencEsplugues #Esplugues

El President Iban Salvador i Presidenta Marta Alarcón coincideixen en subratllar que la col.laboració aconseguida millora i enforteix ambdues entitats, i enriqueix els serveis que tots dos ofereixen als seus associats.

Les dues associacions hem estat treballant per dissenyar línies de col.laboració en diferents àmbits, i aquí us facilitem les primeres informacions:

Beneficis per la UBE i els seus associats

-Els associats gaudiran d’un descompte en el preu de la publicitat a les pantalles electròniques del centre.

-La Unió de Botiguers gaudirà de condicions especials per usar part de les instal.lacions del centre.

-Estudiem posar en marxa accions de promoció comercial, aprofitant la bona ubicació i característiques del centre. L’espai coworking també mereix la nostra especial atenció.

-La UBE obtindrà visibilitat en les campanyes de comunicació de l’Avenç, apareixent com a col.laborador oficial.

Beneficis per l’Avenç i els seus associats

-Els socis gaudiran amb led avantatges del Carnet de Fidelitat amb el Comerç Local.

-L’Avenç s’integrarà dins l’app mòbil Esplugues City Experience, on podran gestionar, entre d’altres, la promoció de les seves activitats i obres de teatre.

-Les campanyes de comunicació de l’Avenç rebran el suport de la Unió de Botiguers i es difondran aprofitant la xarxa de botigues que la UBE associa arreu del territori espluguí.

-L’Avenç obtindrà visibilitat en les campanyes de comunicació de la Unió de Botiguers, apareixent com a col.laborador oficial.

Les dues entitats seguim treballant per millorar i/o ampliar els beneficis de les nostres col.laboracions.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.