Dissabte 25, concentració ciutadana a la plaça Santa Magdalena, i diumenge 26, participació a la Marxa del Baix Llobregat contra la Violència Masclista.

Esplugues s’adhereix, com cada any, al Dia Internacional contra la Violència Masclista, que es commemora aquest dissabte 25 de novembre. A les 12 hores tindrà lloc un acte reivindicatiu a la plaça Santa Magdalena, que comptarà amb el següent programa:

• Lectura del manifest institucional, a càrrec de l’alcaldessa, Pilar Díaz (acompanyada de la resta de membres de la corporació).

• Lectura Jove.

• Presentació del vídeo guanyador del concurs Talla Ja!! 2017 del Consell Comarcal del Baix Llobregat, l’autor del qual és l’espluguí David López Rejón.

• Lectura de relats a càrrec de representants de les associacions de dones i de la Xarxa de Dones Emprenedores.

D’altra banda, la 5a Marxa Comarcal contra la Violència Masclista, que se celebra diumenge 26, tindrà un dels seus punts de sortida a la plaça Santa Magdalena d’Esplugues. Des d’allà, a les 10.30 hores, s’anirà caminant fins al parc de Torreblanca, a Sant Joan Despí.

Font: www.esplugues.cat

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and delete the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.