La UBE promou i presenta un catàleg que resumeix les ofertes del comerç associat d’Esplugues. Aquesta iniciativa persegueix incentivar al gran públic a fer les compres de Nadal al comerç de la ciutat. La UBE edita i difón aquest catàleg éssent gratuïta la constància per als seus associats.

Amb la intenció de promoure la compra als establiments d’Esplugues, per tal d’incentivar als consumidors i donar a conèixer l’oferta comercial del ric teixit comercial de la ciutat, la Unió de Botiguers ha editat un catàleg que resumeix les ofertes especials que el comerç associat posa a disposició de tots.

Nadal-2012_01 Nadal-2012_02 Nadal-2012_03 Nadal-2012_04

One Thought on “La UBE presenta a la Campanya de Nadal ofertes dels seus associats”

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and delete the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.