Menú Cerrar

La UBE demana més protecció pel #comerç local d’#Esplugues als diputats del Parlamement de Catalunya que aquest cap de setmana s’han entrevistat amb el President Iban Salvador, davant l’anunci de reactivació del #PortaBarcelona

iban salvador

Dissabte, el President Salvador aprofità la convocatòria als sectors econòmics d’Esplugues de CiU Esplugues per dirigir-se a Jordi Turull, Portaveu del Parlament de Catalunya per CiU, i expressar-li la nostra preocupació per la reactivació del projecte Porta Barcelona, la gran superfície que vol instal.lar-se a Esplugues, i que ha rebut un permís especial del Parlament per ampliar la seva dimensió.

Diumenge, el President s’entrevistà amb un altre Diputat Parlamentari, el Sr. Josep Vendrell de ICV, i amb Xavi López Candidat pel PSC a les el.leccions europees.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and delete the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.