Cercle Artístic d'#Esplugues: Dibuixant la Musica

20140512-142124.jpg

Interacció entre la música i el dibuix, a càrrec de les escoles municipals de música, pintura i dibuix.

Per la diada de Sant Jordi d’enguany els aquarel·listes Lluïsa Colomé i Xavier Ribó tots dos socis del CADE i
integrants de la Escola de Pintura, varen dirigir i portar a aquest acte endavant en la part plàstica.

En la Sala d’actes del edifici Puig Coca la orquestra juvenil de l’Escola Municipal de Musica va realitzar el seu
concert de Sant Jordi, dirigida per Jordi Serrano, els vint i dos musics interpretaren en la primera part un popurri Walt Disney, i a la segona part musica cinematogràfica contemporània.

La gran afluència de públic assistent a l’acte, ja fos per la convocatòria present de la agenda de la revista El Pont d’Esplugues o per el boca-orella entre amics i familiars, ha obtingut com a resultat final un èxit, més donada la dificultat de fusionar a l’hora aquets dos arts, el plàstic amb el musical.

A la primera obra en Xavier iniciarà el dibuix amb un traçat lineal de color negra segons la musica el “Llibre de la Selva” tot seguit si suma la Lluïsa i desprès el públic animat a participar-hi; alguns d’ells eduls i tota la resta infantil, encapçalada per l’Adriana i l’Alexandre de l’Escola Infantil d’art.
La responsabilitat de l’obra de la segona part l’assumirà la Lluïsa, que interpretarà el canvi de ritme musical amb una aquarel·la in-situ segons la motivació musical pròpia. Al finalitzar el paisatge la resta de petits pintors presents a l’acte hi aportaren diversos elements com ocells, flors…

En resum. L’activitat ha estat tot un èxit de públic, de concert, de participació d’espontanis pintors, i dels responsables de l’acte que van tirar endavant aquesta activitat conjunta on diverses arts s’agermanen davant del espectador; i per els musics, director musical i tots els pintors participants amb els seus responsables al davant, gracies Lluïsa Colomé, Jordi Serrano i Xavier Ribó.

Des de el Cercle artístic d’Esplugues com no podia ser de cap altre manera ens sentim orgullosos de les activitats dels nostres socis per difondre les arts plàstiques a tot arreu on se’ls hi es permès, amb l’esforç que comporta organitzar qualsevol activitat artística, ànim i endavant. Ànim, endavant i moltes gracies.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.