Es necessiten un centenar de persones per al recapte previst del 27 al 29 de maig

L’Ajuntament ha obert una borsa de voluntariat per participar a la campanya de recollida d’aliments que tindrà lloc entre els dies 27 i 29 de maig a diferents supermercats del municipi per poder continuar donant resposta a l’augment de famílies ateses al Centre Municipal de Distribució d’Aliments d’Esplugues. Per fer possible la campanya es necessiten un centenar de persones voluntàries perquè facin tasques d’informació i de recollida dels aliments donats per la ciutadania.

La inscripció es pot fer de manera telemàtica a través d’aquest enllaç(https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScjkCoeDTtyRZ2NGDfGEEcVA15iLbOVvEwTItb-sX_mcHjscA/viewform). S’establiran diversos torns, dels quals les persones inscrites podran escollir un o més.

També es podrà col·laborar aportant aliments directament al Centre de Distribució d’Aliments d’Esplugues o col·laborant de forma permanent com a voluntari al centre (+ informació a la crida de voluntariat).

La campanya Objectiu Fam Zero celebrarà la seva tercera edició després de les realitzades al juliol i al novembre de l’any 2020, en què es van recollir més de 11.000 quilos d’aliments i hi van participar més de 120 persones voluntàries.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.