La llegenda de Sant Jordi, Gran espectacle musical a #espluguesLa llegenda de Sant Jordi, Gran espectacle musical a #espluguesEl pròxim dissabte 29 d’abril, tindrà lloc una nova edició d’uns dels actes més esperats l’abril, el Gran Espectacle Musical La Llegenda de Sant Jordi, en la seva edició nº 16!

Com és costum, l’acte tindrà lloc a les 20’30h al Parc Pou d’En Fèlix.

Enguany l’Esbart Vila d’Esplugues realitzarà la seva 16a Llegenda de Sant Jordi i volem agrair al Sergi Castro la seva immensa aportació en la creació i direcció de les 15 primeres. Seguin la línia d’aquests darrers anys, agafem el repte de millorar el producte i hem pensat que seria una bona idea incorporar música en directe, un narrador presencial i posar-hi una xic d’humor. També es presentaran noves escenes i coreografies, amb participacions externes que de ben segur contribuiran a fer més espectacular aquesta posada en escena. Concretament, hi intervindran de nou l’escola de dansa i arts escèniques A Escena, que juntament amb el Drac Fal·lera de la Colla de Geganters d’Esplugues, seran els grups convidats a l’espectacle de Sant Jordi. Esperem que vingueu a gaudir amb nosaltres d’aquesta activitat que us oferim amb molta il·lusió. Visca la Diada de Sant Jordi!

Sinopsis

Un petit reialme de bonics paisatges es veu assotat per un Drac molt dolent i amb molta gana. El rei, no té més remei d’arribar a un acord per tal de no perdreu tot, però amb el pas dels anys, l’oblit porta al descuit i la seva filla Cleodolinda, la jove i bella princesa, es escollida per sorteig per esmorteir la gana d’aquesta bèstia. Qui podrà salvar a la princesa d’una mort segura?… Sant Jordi! Ho dubtàveu? 

L’espectacle de Sant Jordi és un acte que es prepara d’un any per l’altre, ja que normalment, quan acaba una representació ja es comencen a aplegar idees per a la propera. Constitueix un gran esforç per a l’entitat tant per les seves dimensions (en tots els aspectes) com pel repte d’oferir sempre novetats i per combinar-ho amb l’activitat quotidiana de l’esbart, dedicada a la dansa tradicional i de creació.

Aquest espectacle està programat per a ser representat a la pista vermella del parc Pou d’en Fèlix, ja que és un espai de grans dimensions i gran capacitat per a tot el públic que hi assisteix. En cas de mal temps, l’acte es traslladaria a la pista coberta Conxita Udina del mateix parc on es pot representar amb total normalitat. 
ESBART VILA D’ESPLUGUES

En dansa des de 1985.
http://esbartesplugues.blogspot.com/

https://ca-es.facebook.com/esbart.viladesplugues

http://www.youtube.com/user/esbartesplugues

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.