imagesEl Fanguet serà l’encarregat enguany de fer el pregó el pròxim 18 de setembre al balcó de l’Ajuntament que donarà inici a un ampli ventall d’activitats organitzades per les entitats i el consistori municipal.

El Fanguet, personatge molt conegut i estima pels infants d’Esplugues de Llobregat que acompanya cada any els Reis Mags a la seva arribada a Esplugues, serà l’encarregat enguany de fer el pregó de la Festa Major de Sant Mateu 2015, que tindrà lloc entre divendres 18 i dilluns 21 de setembre. El Pregó de Festa Major, que estarà precedit de l’habitual Seguici en què participen una desena d’entitats locals, està programat per a les 21 hores del dia 18, al balcó de l’Ajuntament.

images2Com cada any, la Festa Major ve farcida d’activitats organitzades per les entitats i per l’Ajuntament. Els concerts que es faran a l’escenari del carrer Sant Antoni M. Claret aniran a càrrec del cantant canari Dasoul, un dels artistes llatins revelació del darrer any; l’andalús Antonio José, guanyador del concurs La Voz 3; i la banda Hotel Cochambre, grup de versions que incorpora l’humor en el seu espectacle.

Enguany es farà també, per primer cop, una Festa Holi, festa intercultural d’inspiració hindú; es repetirà el Mercat ‘Esplugas City’; s’estrena l’espai Jocs i Tallers al Parc dels Torrents; i tindrà lloc la 22a Diada Castellera (amb Castellers de Sants, Capgrossos de Mataró i Castellers d’Esplugues), entre moltes altes activitats.

El conjunt del programa es pot consultar en el següent enllaç:

http://www.esplugues.cat

Font: http://lapremsadelbaix.es

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.