La bruixa del balcó de Shakira torna a desaparèixer

El 31 d’octubre passat, coincidint amb Halloween, Shakira col·locava la figura d’una bruixa espantosa a mida real en un dels balcons de casa seva a Esplugues de Llobregat, apuntant ‘casualment’ a la casa dels pares de Gerard Piqué, Joan Piqué i Montserrat Caballé, que viuen just al costat seu i amb qui va trencar la relació després de la separació de l’exfutbolista.

Un gest en què alguns van veure una ‘provocació’ cap als seus exsogres i altres una mena d’amulet per protegir-se de les ‘males vibracions’ dels seus famosos veïns, als quals es rumoreja que no perdona que recolzessin el seu fill en la seva relació amb Clara Chía i molt menys que convidessin la jove catalana a la seva piscina estant ella a casa del costat. Des d’aleshores, la bruixa no s’havia mogut del balcó de Shakira i des del carrer es podia veure perfectament la capa negra amb caputxa, els escassos pèls blancs, la cara terrorífica i els dits ossuts. Tot i això, el mes de gener passat i a causa del temporal de pluja i vent que va assolar Barcelona durant diversos dies, la figura va patir seriosos desperfectes i era retirada del lloc que havia ocupat els últims mesos.

Els que pensaven que la cantant havia ‘enterrat’ la destral de guerra amb els pares de Piqué i havia decidit treure la bruixa com a mostra de bona voluntat s’equivocaven, ja que gairebé un mes després la meiga tornava al balcó, custodiant novament la casa de Shakira i mirant directament a la casa dels seus exsogres. Tot i això, una setmana després la bruixa ha tornat a desaparèixer misteriosament. On és? Se n’ha anat definitivament? La cantant s’ha cansat d’aquesta mena d’amulet que ocupava el balcó des de casa seva des de fa quatre mesos? Estarem atents a veure si torna al seu lloc o si, al contrari, Shakira ha decidit donar-li “vacances” permanents després de convertir-la en un símbol de la seva guerra contra els seus exsogres. Coincidint amb la marxa de la bruixa, hem vist l’estilista de la cantant i diversos membres del seu equip de treball arribant a la seva residència, cosa que podria significar que la colombiana prepara nova feina. Una nova entrevista, una nova cançó o alguna de les seves coreografies virals? Continuarem informant!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.