Ingressa a presó un multireincident especialitzat en robar comerços al Baix LLobregat. #esplugues

20140621-190211-68531570.jpg
El detingut, que va ser enxampat ‘in fraganti’ per la policia, va cometre en una sola nit 9 robatoris.

[Gencat] Agents de Policia de la Generalitat- Mossos d’Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria d’Esplugues de Llobregat amb la col·laboració de la Policia Local de Sant Just Desvern van detenir, el passat 16 de juny, un home de 28 anys, de nacionalitat espanyola i veí d’Esplugues de Llobregat (Baix Llobregat) com a presumpte autor de diversos robatoris amb força a establiments comercials.

En els darrers mesos, s’havia detectat un lleuger increment de robatoris amb força a establiments comercials a Esplugues de Llobregat (Baix Llobregat), amb un modus operandi similar en tots els casos. El presumpte autor forçava la porta d’accés a l’establiment mitjançant cops de peus i posteriorment utilitzava una eina tipus tornavís per acabar d’obrir la porta i accedir a l’interior. El seu objectiu era sostreure la caixa enregistradora i d’altres objectes d’interès com a ordenadors portàtils i objectes electrònics.

Per poder identificar i detenir a l’autor d’aquests fets, s’havien establert diferents dispositius policials coordinats amb la Policia Local d’Esplugues i la Policia Local de Sant Just Desvern.

La detenció és va produir la matinada del passat 16 de juny, quan el presumpte autor dels fets va ser enxampat per la policia mentre fugia després d’haver comés un robatori. Aquella mateixa nit, el presumpte autor hauria comés nou robatoris en força a establiments comercials a les poblacions d’Esplugues de Llobregat i de Sant Just Desvern.

D’altra banda, i com a resultat de diverses investigacions realitzades per la unitat d’investigació de la comissaria d’Esplugues de Llobregat, també es va imputar al presumpte autor dels fets 17 robatoris amb força a establiments comercials ocorreguts amb anterioritat.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and delete the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.