I Open Barcelona de parelles d´artístic i de dansa a Esplugues

20120329-052458.jpg

Dissabte es va cel.lebrar el I Open Barcelona de parelles d´artístic i de dansa a Esplugues. Es van reunir 26 parelles de tot Catalunya del més alt nivell que van fer gaudir d´un gran espectacle al nombrós públic assistent. Les nostres parelles van tenir una molt bona actuació; Salma Abselam i Aleix Giménez, que eren els més petits de la competició, van ser sisens d´iniciació C, mentre que Yesly Mafla i Oriol Leo van ser sots-campions de certificat, a poquíssima distància dels primers. Gran debut per les nostres parelles, que s´estrenaven com a tal en aquesta competició, i que van rebre les lloances dels jutges i els entrenadors assistents.

Per altra banda, la parella cadet formada per Maribel Canalejo i Marc Chornet, que s´entrena a Esplugues, van guanyar a la seva categoria, demostrant que tenen moltes opcions a revalidar el títol de campions d´Espanya que van aconseguir el 2011.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.