xaviLa Biblioteca Pare Miquel d’Esplugues acull aquests dies, l’exposició pòstuma del nostre amic i pintor Francesc Anglí i Oliva, organitzada pel Cercle Artístic d’Esplugues i La Crònica de la vida d’Esplugues, que es va inaugurar el dia 6 de Juliol.

El total d’obres escollides per a aquest esdeveniment ronda la vintena, i algunes d’elles mai han estat exposades al gran públic.

L’exposició, que estarà oberta del 6 al 18 de Juliol, engloba l’obra d’aquest autor des dels seus inicis com a dibuixant fins a les seves últimes obres; hi podem trobar una mostra que acull dibuixos, olis, aquarel·les i alguna curiositat de la seva etapa experimental. Hi ha veritables joies que es tradueixen en un treball depurat i de gran valor artístic. Senzillament aquesta mostra és una immersió monogràfica, en profunditat, de la vida artística d’Anglí.

A la inauguració de l’esdeveniment va acudir un públic selecte i ansiós per retrobar-se amb les obres de l’autor.

Després de la intervenció de les autoritats locals, Maribel Aquilera Regidora de Cultura, així com membres de la família, i el president del CADE i comissari de l’exposició en Xavier Ribó que va donar una excel·lent explicació de les obres exposades, que ens va portar en profunditat a conèixer alguns dels trets i peculiaritats del treball creatiu d’aquest artista.

Francesc Anglí va ser un dels més destacats membres del Cercle Artístic i va deixar-nos una estela d’admiració i simpatia que perdura entre nosaltres. Aquesta exposició intenta ser un càlid homenatge pel que va aportar en vida a aquesta institució.

L’exhibició ha estat possible gràcies a la labor incansable dels membres del Cercle Artístic i el seu afany per plasmar i donar a conèixer al públic l’obra del nostre amic i gran artista Francesc Anglí i Oliva.

L’exposició es completa amb el catàleg que reuneix les obres de la mostra; l’edició del qual ha estat a càrrec d’en Manuel Goicoechea (Mago).

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and delete the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.