Finalitza la primera fase d'implantació del projecte Esplugues Wi-Fi

20120104-140029.jpg

[Esplugues.cat] Aquest mes de gener de 2012 ha conclòs l’experiència pilot posada en marxa a mitjans de 2008 al parc de la Solidaritat com a primera fase del projecte Esplugues Wi-Fi, un pla d’implantació progressiva que té com a objectiu pal·liar els efectes de la denominada escletxa tecnològica. El punt d’accés gratuït a Internet instal·lat en aquesta zona s’ha donat de baixa, mentre l’Ajuntament concreta els nous punts de la xarxa Wi-Fi d’Esplugues, que ha d’adaptar-se a les condicions i limitacions que imposa la Circular 1/2010 de la Comissió del Mercat de les Telecomunicacions per protegir la lliure competència.

En aquest sentit, projectes com Esplugues Wi-Fi, promoguts per les Administracions Públiques, han de prestar un servei d’accés gratuït a Internet que limiti la navegació als webs institucionals i exclogui els edificis residencials. En el cas de les biblioteques i centres de foment d’activitats educatives i culturals, la prestació del servei podrà ser general.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and delete the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.