Campanya de recollida de joguines: "Joguines per a tots els infants".
Campanya de recollida de joguines: Del 26 de desembre al 4 de gener es desenvoluparà una nova edició de la campanya de recollida de joguines.
Totes les nenes i nens somien amb el matí de Reis. Perquè aquesta màgia arribi a tots ells, l’Ajuntament i diverses entitats d’Esplugues posen en marxa un any més la campanya Joguines per a tots els infants, una ajuda perquè els Reis Mags puguin recalar en totes les cases en el seu pas per la nostra ciutat, fins i tot per aquelles de les famílies amb menys recursos econòmics.

Les persones que desitgin fer una donació han d’aportar joguines noves per a nens i nenes de 0 a 12 anys. Es sol·licita que no siguin bèl·liques i que tinguin una funció didàctica. Per col·laborar en aquesta iniciativa tan sols cal dipositar el regal en un dels diversos punts de recollida que les entitats participants posen a disposició de la campanya des del 26 de desembre fins al 4 de gener:

• Esplugues Televisió: Jacint Verdaguer, 7, de dilluns a dijous, de 10 a 14 h i de 17 a 21 h, i divendres, de 10 a 14 h.

• Creu Roja d’Esplugues: Severo Ochoa, 14, de dilluns a divendres, de 9 a 14 hi de 15 a 18 h.

• Sastrinyols (Fundació Santa Magdalena): Laureà Miró, 209, de dil. a div., de 16 a 20 h.

• Centre Cultural L’Avenç: Àngel Guimerà, de dilluns a divendres, de 16 a 20 h.

També és possible fer la donació en els centres municipals Puig Coca i Molí.

Font: www.esplugues.cat

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.