80 comerços surten al carrer en una nova Firesplugues

Fins a 80 estands han omplert la rambla del Carme d’Esplugues de Llobregat en una nova edició del firesplugues. La cita, bianual, ha arribat a la 15a edició i amb l’objectiu de promoure la dinamització econòmica dels comerços de la ciutat, durant el cap de setmana han aprofitat per presentar les seves novetats. La participació ha estat una mica més baixa que en altres edicions, però des de l’organització en fan un bon balanç.

Durant el cap de setmana s’ha fet actuacions musicals, balls i una participació bastonera. En aquest cas l’estand municipal s’ha dedicat als punts que preveu el pacte per la dinamització econòmica i l’ocupació.

Ara toca recollir el balanç d’aquesta firesplugues. Mentrestant l’Ajuntament ja prepara la 16a edició de la fira, d’aquí a dos anys.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and delete the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.